81 72 01 00 thomas@knvvs.dk

Tilbud

Er det ved at være tiltrængt at få skiftet huset mest brugte vandhane, Så se her.

Gør din hverdag til en leg i køkkenet med dette kvalitets armatur, Køkkenarmaturet er med justerbart svingfelt. samtigdigt kan Vandmængde og temperatur styres jævnt og præcist med Grohe SilkMove patronteknologien.

Tilbuddet er gældende hele August og September månede 2019 for blot 1495,- inkl. moms*

*Tilbuddet er kun gældende hvis vandrør installation, uden store konstruktive ændringer kan tilkobles det nye køkken armatur.

*Tilbuddet forudsætter at hul i bordplade er egnet til ny installation af køkken armatur. (eksempelvis kan det betyde bordplade ikke er rådden eller lignende)

*Der laves maks. en rørføring til eksisterende nilehane/stophaner i køkkenskab eller lign, som armaturets længde på tilsslutningslanger tillader det, hvis der skal udføres yderligere rør arbejde ses det som ekstra ydelser ud over tilbuddet.

*Knudsen VVS ApS har til hver en tid ret til at vurdere, om rørinstallation og bordplade mm. er egnet i forhold til at montere køkkenarmaturet iht. tilbuddet.

*Er afstanden større end 20 km fra firmaets adresse tillægges der et kørsels-gebyr på 470 kr. pr time uden for denne zone, der regnes med halve og hele timer.